top of page

Laimėkite 10 dienų poilsį Palangoje!

Atnaujinta: 03-19




Sveiki, mieli Ciber Drink bendruomenės nariai ir giros mėgėjai! Turime jums puikių naujienų, kurios privers šypsotis iki ausų ir svajoti apie atsipalaidavimą prie jūros. Pristatome jums mūsų naujausią konkursą, kuris neabejotinai įžiebs dvasią ir suteiks galimybę laimėti nepakartojamas atostogas!


Koks prizas Jūsų laukia?

Pagrindinis prizas – 10 dienų stovykla Palangos sveikatingumo centre, vyksianti balandžio 12-21 d. Šis prizas, kurio vertė siekia net 595 EUR, atvers duris į nuostabų pasaulį, kuriame sveikata ir atsipalaidavimas eina ranka rankon.

Tačiau tai dar ne viskas! Papildomi prizai apima:

  • Dvi 3 dienų stovyklas Palangos sveikatingumo centre tą pačią balandžio mėnesio datą, kurių kiekvieno prizo vertė yra 225 EUR.

  • Ciber Drink giros rinkinius 6+1.

Kaip dalyvauti?

Dalyvavimas yra paprastas – visi, perkantys 4L ar daugiau Ciber Drink giros iki balandžio 7 d., automatiškai įtraukiami į loteriją. Kiekvienas apmokėtas užsakymas suteikia jums vieną bilietą į loteriją, tad kuo daugiau perkate, tuo didesnės jūsų galimybės laimėti!

Kodėl verta dalyvauti?

Tai puiki galimybė ne tik paragauti skanių Ciber Drink giros rūšių, bet ir laimėti atostogas, kurios atneš daug džiaugsmo, atsipalaidavimo ir naujų patirčių. Be to, tai puikus būdas palaikyti sveiką gyvenimo būdą ir pasirūpinti savo gerove.

Laimėtojų skelbimas

Visi laimėtojai bus skelbiami mūsų svetainėje www.ciberdrink.lt ir www.psvcentras.lt, taip pat mūsų Facebook puslapyje 2024 m. balandžio 8 d. Laimėjimai į pinigus nekeičiami, tad pasiruoškite išties ypatingai patirčiai!

Nepraleiskite šio nuostabaus šanso laimėti atostogas savo svajonių sveikatingumo centre. Tai puiki proga atsipalaiduoti, atsikvėpti gryno oro ir pasimėgauti gyvenimu. Dalyvaukite dabar, kad neišpraleistumėte šios unikalios galimybės. Mes laukiame jūsų dalyvavimo ir linkime sėkmės!

344 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page